Op Zoek Naar Een Eiland Keuken?

Published Jun 24, 21
6 min read

Keukenzaken

Vragen waren geen enkel probleem. Met onze zwarte keuken zijn wij na een dikke twee maanden zeer tevreden en hebben daar een goed gevoel aan over gehouden, dat laatste is misschien voor een hoop kopers nog belangrijker dan enkel de prijs dat je voor een keuken betaald. “Keukenaankoop” Betreft Kuechen, Welt Door Vincent van Kippersluis op donderdag 3 sep 2020 20 14-3-2020 hebben wij een keuken gekocht bij küchenwelt.

Küchenwelt beloofde dezelfde keuken voor ons budget te kunnen leveren wat ons bijna 5000 euro scheelde. Dit worden de keukentrends van 2021. Ondanks de corona werd op afgesproken datum onze keuken geleverd met (bijna) alles perfect erbij. We misten 2 kast planken (deze zijn keurig na geleverd) en het blad was niet helemaal perfect op maat maar dit was van te voren ook de gok of het zou kloppen.

Keukenzaken

Toen wij vorig jaar opnieuw een nieuwbouwwoning kochten en we weer een keuken nodig hadden, zijn we direct weer naar Pelma gegaan omdat het destijds zo goed bevallen was. En opnieuw zijn wij zeer tevreden over de begeleiding, de service en het resultaat. We kochten de keuken al in oktober en hij is vorige week geplaatst. Zwarte keuken kopen? Bekijk tientallen voorbeelden!.

“Gegaan volgens afspraak” In mei 2019 hebben wij bij Keukenloods in Utrecht (een jaar voor onze verbouwing) een keuken gekocht. Andrea heeft ons gedurende het proces ontzettend goed geholpen. Ze nam alle tijd voor het uitzoeken van de kleuren, greepjes, apparatuur etc (Zwart is het nieuwe wit in de keuken!). En denkt ook aan dingen waar je zelf niet op komt.

Zwart In De Keuken - Keukens

De levering en montage gingen volledig volgens afspraak. Wij zijn ontzettend blij met Andrea en Keukenloods Utrecht en raden iedereen aan hier een keuken te bestellen. Wij hebben een matzwarte keuken gekocht (voorjaar 2020) bij Roukens & Van Gaalen en zijn vol lof over het team. Het grote voordeel van dit kleinschalige bedrijf is de persoonlijke service.

Ze denken ook objectief met je mee, zodat de keuken volledig naar persoonlijke wens wordt gerealiseerd. Zowel Gerrit als Erik zijn vriendelijke en voorkomende mensen die, als het nodig is, ook zelf de handen uit de mouwen steken bij het installeren van de keuken. Een groot compliment verdient ook monteur Hans.

Chique Zwarte Keuken Met Marmeren Werkblad - Donkere Keukens

Voor (vele) koppen koffie doet hij alles voor je, zodat het eindresultaat perfect is. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat onze droomkeuken door het team Roukens & Van Gaalen meer dan gerealiseerd is en wij zullen hen zeker aanbevelen! Zeer goede voorlichting gekregen over de mogelijkheden. Ze namen hier alle tijd voor. Eiland showroomkeukens.

Veelvuldig en attent telefooncontact! Over de planning van de levering, tijdens de levering, tijdens de installatie en na de installatie - keuken met een zwevend eiland. Top! dat is nog eens aandacht voor je klanten. Nog even kijken hoe de zwarte keuken gaat bevallen maar het ziet er in ieder geval mooi uit. “Superblij met het eindresultaat” Betreft Smits Keukens Door Fam Blokker op donderdag 23 jul 2020 20 Na diverse keukenzaken hebben bezocht, kwamen we terecht bij Smits keukens Uitgeest, daar hadden we gelijk een goed gevoel.

Zwarte Keuken

Juist omdat we onze wasmachine erin geplaatst en weggewerkt wilde hebben achter de deuren van de hoge servieskast .... waar bij andere keukenbedrijven heel moeilijk werd gedaan om dit te realiseren was dit voor Smits keukens geen probleem. We zijn ook super goed geholpen door Bas, Henry en Jaap. dank jullie wel voor de inzet en service ook in deze Corona tijd, en dat jullie meedenken in oplossingen (Zwarte keukens - Onze tips en inspiratie).

Zwarte Keuken - Stijlvol En Luxe, Kleur Die Nooit VerveeltKeuken Met Vrijstaand Kookeiland

Er werd meegedacht in wat er allemaal mogelijk was en er werd echt naar onze wensen geluisterd. Na enkele dagen ontvingen we de 3d tekening van de gekozen keuken en hebben we deze besteld (Tafel vast aan kookeiland: 13x inspiratie, ideeen en tips). De levering verliep zoals gepland (ondanks alle corona problemen) en tussentijdse vragen werden snel beantwoord. Zo kregen we nog wat advies over het aansluiten van het water enzo.

Keukens

Wij zijn meer dan tevreden over de keuken. Alles wat we wilde zit erop en eraan en dat alles voor een hele schappelijke prijs. Ik wilde graag een mooie mat zwarte keuken waar je geen vingers op ziet met een zwart aanrechtblad wat geen onderhoud vraagt en een zwarte spoelbak en kraan.

Volgens afspraak geleverd en netjes geplaatst. Een paar dingen niet gelijk kunnen opleveren. Maar dit is met goed contact perfect opgelost. Met dank aan Henk de Vries. TOP ! Blij met de mooie keuken en kan een ieder aanraden om een keuken te kopen bij " Voortman keukens" “Super tevreden” Betreft Keukenloods Door Fam.

Keukeneiland

Onlangs hebben we een prachtige keuken gekocht bij Keukenwereld. We hadden de showroom al een aantal keren bezocht en waren helemaal weg van deze zwarte keuken. We zijn goed geholpen en geadviseerd. De verkoper wist wat onze wensen waren en had, toen we het gesprek hadden, van te voren alles al uitgetekend.

KeukenwinkelBetaalbare Designkeukens Op Maat Gemaakt

Eenmaal geplaatst is de keuken nog mooier dat we hadden kunnen denken. Het is prachtig. “Fijn concept” Betreft Keukenloods Door S. Hak op maandag 8 jun 2020 20 Na al verschillende zaken te hebben gekocht kwamen we bij de Keukenloods terecht. En wat een verademing tov de rest. Geen opdringerigheid maar wel een heel fijn gesprek waar ook met jou als klant wordt meegedacht ipv voor de portemonnee van de zaak.

Zwarte Keukens In Diverse Stijlen En Prijsklassen.

We hebben een prachtige mat zwarte keuken gekocht met alle apparaten. De keukenplaatsing ging ook supergoed, de 2 monteurs waren erg vriendelijk en gingen niet weg voordat wij helemaal tevreden waren. Wij raden keukenloods iedereen aan. Wij kochten een zwarte keuken en zijn zeer tevreden over de nieuwe opstelling en de montage - Een zwarte keuken is helemaal hot. Inspiratie opdoen.

“Heel erg blij” Betreft I-Kook Door Marthe op dinsdag 31 mrt 2020 20 We wilden een zwarte keuken, maar wisten verder nog niet veel van de mogelijkheden. Door onze keukencoach Rob Martens zijn we erg goed geadviseerd. We hebben nu een mat zwarte keuken met een betonlook blad. Het mooiste vonden wij dat Rob zo goed mee dacht en daardoor hebben we voor apparaten van ATAG die ook mat zwart zijn - Waarom wij kozen voor een zwarte keuken..

Luxe Keukens

Het ontwerp van Lusette van Eigenhuis Keukens Amersfoort, die mij in het koopproces ook begeleidde, past geweldig bij mijn huis en de overige inrichting. Het model is strak en van deze tijd. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend en goed schoon te maken. Je ziet er ook geen vingers op.

Keuken Inspiratie - Nieuwe Keuken Kopen?Zwarte Keukens: Voorbeelden Van Keukenstijlen

Op een van de houten deurtjes zat een minimaal verfdruppeltje en in een klein frontje een noestdeukje. Dat is snel en correct vervangen door Eigen Keukens Amersfoort. Bij Ricardo van Voortman een nieuwe keuken uitgezocht voor ons appartement in Amsterdam. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen, heeft ons goed geadviseerd en was erg prettig in het contact.

Zwarte Keuken Met Marmer Keukenblad



Al met al helemaal blij met de zwarte keuken, wit marmeren blad en met koperen kraan, spannende keuze, maar heel tevreden!! Super mooie zwarte keuken gekocht en iedere dag zijn we daar weer zeer tevreden mee. Zijn door de heer de Vries erg goed geholpen “Erg tevreden” Betreft Keukenloods Door Bart Harmsen op maandag 9 dec 2019 19 Hele mooie mat zwarte keuken gekocht (keukens capelle aan den ijssel).

More from Winkel in de buurt

Navigation

Home

Latest Posts

Sports Shop

Published Jul 30, 21
6 min read

Remblokken Volkswagen

Published Jul 27, 21
6 min read

Aanbiedingen Voor Ieder Moment Van De Dag

Published Jul 26, 21
6 min read